Jupiter, FL

Els Design Office

Design Office


DESIGN FACTS

The interior design of Els Corporate Office reflects a South African heritage, the client’s casual style and showcases the Els many interests and accomplishments. Space planned with efficiency in mind, interior hallways were minimized. Natural light permeates the work spaces. The office flows from space to space through reclaimed wood barn doors and sliding glass partitions. Stained concrete floors with custom rugs support the casual atmosphere. Favorable acoustics are accomplished with a wood slat ceiling system in the Design Studio and seamless fabric panels. The central core office can be closed off from the design studio for private meetings. Walls of custom paneled millwork provide hidden storage and an Els wine display. Chilled wine, tea and cappuccino are made available from distressed millwork galley kitchen. Collaboration in a relaxed environment is encouraged in the Design Studio with a custom counter height table with (drawing storage) which can be used for wine tastings as well as designing on the next Els Golf Course