Naples, FL

Grey Oaks Country Club

Phase I


DESIGN FACTS

Peacock + Lewis was inspired by the oak lined drive winding from the Grey Oaks gate past natural Florida landscaping to the clubhouse. Phase I renovation to the existing locker room wing began by enhancing the Locker Entry and Gallery. The existing Gallery already had high ceilings and large windows offering natural light. Peacock + Lewis took this opportunity to introduce the "Grey Oaks" theme with a limed, distressed "Grey Oak" wood plank ceiling transforming a long hallway to a comfortable gallery experience. Lake and Golf Course views add natural vistas to the Everglades Meeting Rooms, Parlor, Grille Room, Library, Men's & Women's Lockers and Card Rooms. Fabric patterns, color palettes, artwork and design styles compliment this natural setting. The Pro Shop was expanded and relocated adjacent to the cart staging area consolidataing the golf operations which greatly increased retail sales. Phase II of the 62,000 square foot East Clubhouse includes the dining venues and entry.

2014 ASID "Design Excellence Award"