North Palm Beach, FL

Lost Tree Club

DESIGN FACTS

Clubhouse Architecture & Interior Design


On April 30, 2010, the membership of the Lost Tree Club voted with a 82% approval to replace their existing Clubhouse with a new facility on the same site. Conceived in "Island Classical" vernacular, the new building is designed with a main floor elevated seven feet above the original building height and in a shape to capture the best views of the Nicklaus signature golf course out of the dining venues.

A variety of dining options are provided in this new facility for members and their guests. The Main Dining Room is designed to be broken into three smaller scaled rooms with retractable portable walls. The Grille Room is designed to provide a variety of seating options and dining experiences with an eat-at-bar, booths, banquettes, indoor and outdoor tabletop dining. Outside of the dining venues, covered terraces provide pre-function cocktail seating and dining opportunities with views overlooking the golf course.

Light toned cypress millwork ceilings wall/door/window trims, wine cabinets, fire place millwork and built-ins were designed in a coordinated manner with the fabrics, furnishings, finishes and lighting to promote the classical timeless, comfortable island style. Construction commenced in March 2011 and was completed in November of 2012.


2013 Golf Inc. "Clubhouse of the Year"